Wie zijn wij?

UW makelaar en taxateur.

Mijn naam is Freek Kuzee en inmiddels met veel plezier en enthousiasme 25 jaar actief in de makelaardij. Voor die tijd heb ik als marketingmanager gewerkt en in de avonduren heb ik het vakdiploma makelaardij gehaald. In 1997 heb ik mijn vaktest afgelegd bij de Kamer van Koophandel en kort daarna werd ik door de Rechtbank beëdigd als makelaar. Toen nog een beschermde titel! De eerste tijd heb ik gewerkt als makelaar in dienstverband, als vestigingsmanager en uiteindelijk als regiodirecteur. In die periode heb ik uitgebreid kennis en ervaring opgedaan met bijna alle facetten van het makelaarsvak. Hierdoor ontdekte ik dat ik de meeste affiniteit heb met bedrijfsmatig onroerend goed. Wat me erg aanspreekt hieraan zijn de totaal verschillende typen bedrijfsonroerend goed. Het ene moment gaat het om kantoorruimte, het ander om een productiehal en de volgende keer om een winkelruimte. Ook het contact met de diverse ondernemers en hun specifieke wensen en behoeften is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam.

Foto Freek

Mijn collega Joeri Kasper is ervaren taxateur in hart en nieren. Een verdere professionalisering van het vak heeft Joeri doen besluiten met succes een opleidingstraject te volgen tot "Recognised European Valuer (REV)" en mag voortaan de titel "REV Taxateur" voeren. Uiteraard is Joeri ook aangesloten bij het NRVT, het TMI maar ook bij TEGoVA. Joeri is gespecialisseerd in; commercieel vastgoed; belegginswoningen (ook sociale huurwoningen); zorgvastgoed en exploitatiegebonden vastgoed zoals (eet)cafés, restaurants, hotels en campings. In zijn vrije tijd is Joeri regelmatig te vinden in de polders op zijn racefiets. 

Foto Joeri

KRV Bedrijfshuisvesting

De naam KRV verwijst naar ons vestigingsgebied; Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ons economische werkgebied (071) is breder, dat behelst namelijk de regio`s Duin- en Bollenstreek en De Leidse Regio. KRV Bedrijfshuisvesting heeft een groot netwerk en werkt o.a. samen met plaatselijke bedrijven met kennis van zaken op elk vakgebied. Door met deze partijen samen te werken komen we verder is ons motto! 

KRV Bedrijfshuisvesting is aangesloten bij:

De brancheorganisatie VBO

De VBO zet zich actief in voor verandering en verbetering in de vastgoedbranche en -markt.

VastgoedCert

VastgoedCert is het kwaliteitsregister voor Makelaars. De Stichting VastgoedCert heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars o.z. te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars in onroerende zaken worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd.

NRVT

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) biedt de opdrachtgever de garantie dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register Taxateur. Een Register Taxateur handelt in het publiek belang, werkt volgens internationale richtlijnen EVS/IVS en erkende gedrags- en beroepsregels. De Register Taxateur onderwerpt zich aan het doorlopend toezicht en het centrale tuchtrecht van NRVT.

Ons doel

Een betrouwbare en deskundige partner te zijn voor ondernemers en eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed.

Neem contact met ons op