Verhuur & Verkoop

Wij zijn u graag van dienst bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand. We nemen de tijd en proberen u tijdens het gehele proces te ontzorgen middels een gestructureerde aanpak.

Gestructureerde aanpak

Oriënterend gesprek: We starten met een oriënterend gesprek, bij voorkeur ter plaatse bij het te verkopen of te verhuren object, zodat we een beeld krijgen van het object en uw wensen en uw verwachtingen.

Marktanalyse

Om tot een marktconforme vraagprijs te komen kijken we onder meer naar recent verkochte/verhuurde of te koop/ te huur staande vergelijkbare objecten in de omgeving.

Plan van aanpak

Op basis van het oriënterend gesprek en de marktanalyse presenteren wij een plan van aanpak. Indien u akkoord bent met het plan van aanpak leggen wij de afspraken met u schriftelijk vast in een opdracht tot dienstverlening.

Presentatie & media

Uiteraard zorgen wij voor een perfecte presentatie van uw bedrijfspand op het internet middels pakkende omschrijving van het object, goede foto`s eventueel aangevuld duidelijke plattegronden.

Begeleiding

Tijdens het hele proces dat volgt, bezichtigingen, onderhandeling, het opstellen van de koopakte of huurovereenkomst tot en met de sleuteloverdracht staan wij u op enthousiaste wijze bij.

Kortom

Wij zorgen ervoor dat uw pand op de meest optimale wijze wordt aangeboden in de markt en gaan voor u voor het optimale resultaat!

Wij zijn vastgoedcert gecertificeerd

VastgoedCert is hèt kwaliteitsregister van makelaars. Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar noemen. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. KRV Bedrijfshuisvesting is ingeschreven in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed en Wonen.

Neem contact met ons op